Wie of wat weerhoud je ervan om voluit van het leven te genieten?!
Zit je niet zo lekker in je vel? Ben je vastgelopen? Je wilt het graag anders zien, maar weet je niet goed WAT er is en/of HOE je het kan doen 
Samen gaan we op onderzoek uit welke onzichtbare blokkade je tegenhoudt en hoe je deze kan doorbreken

Verbinding maken
Ik werk (en leef!) vanuit de holistische visie dat alles in verbinding staat met elkaar. Het één kan niet zonder het ander. Emotionele, sociale, fysieke, mentale en energetische gebieden hebben invloed op elkaar. Op een speelse creatieve wijze laat ik je verbinding maken met je bewuste en onbewuste gedrag, je lichaam en je gevoel. Ja, dit kan zonder te zweven met je beide voeten op de grond 😉 . 

Creatief werken
Inspirerend
e opdrachten, luchtige en verdiepende gesprekken wisselen elkaar af waarbij je gebruik maakt van o.a. potloden, acrylverf, waterverf, chamotteklei en natuurelementen. Als je wilt kan dit in combinatie met een ontspannen buitenwandeling of Reiki. Elke sessie heeft een vaste opbouw van afstemming, ontspanning/visualisatie (naar binnen keren) en kunstzinnig werken/expressie (naar buiten uiten). Het creatieve resultaat is niet het doel, het proces schenkt jou de informatie die jij op dit moment nodig hebt.

Blokkade opheffen
In jouw kunstzinnig werk of lichaamsgerichte oefening druk jij intuïtief uit wat er van binnen leeft. Het vormt een verrassend communicatiemiddel om jezelf in een nieuw licht te zien. Het helpt je jouw eigen wereld, je gedrag, je vaardigheden en je gevoelens met andere ogen te bekijken. Zo krijg je meer inzicht in en begrip voor jezelf, de relaties met je leefomgeving en de blokkade die je ervaart. Je ontdekt hoe je deze blokkade zelf kan opheffen. Je energie gaat weer stromen, zodat je meer van het leven kan genieten. Ik reik je handvatten aan om vanuit een creatieve levenshouding je eigen leven een verfrissende draai te geven.