Wat is MH-Atelier
MH-Atelier is een werkplek voor persoonlijke en creatieve ontwikkeling waar je vrij mag oefenen, ontdekken, experimenteren en creëren.  
MH zijn de initialen van Marjo Hoosemans (mijn geboortenaam), Mijn Hart (onvoorwaardelijke liefde), Mijn Heling (zelfhelend vermogen) en ook voor de praktijklocatie Markhek in Breda. 

MH-Atelier staat voor leuk en licht leven
Aandacht en vertrouwen liefdevol geven
Rust, inzicht, plezier brengt glans, pak je kans
Jouw innerlijke kracht geeft je pit
Ontdek en omarm alles wat in je zit

Waar is MH-Atelier
Op Markhek 13 in Breda ontvang ik je graag in de huiselijke lichte werkruimte voor individuele coaching. Tevens geef ik hier themagerichte workshops voor kleine groepen tot 6 personen. MH-Atelier zit gevestigd op de 1e verdieping (via trap bereikbaar) in het bedrijfspand van De Lasbron in Breda. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig. 
Voor workshops voor grotere groepen (van 6 tot ca. 10 personen) maak ik graag gebruik van de sfeervolle ruimte bij TW47 in Breda of een andere (zelf te regelen) locatie naar keuze.

Wie is MH-Atelier
Mijn naam is Marjo le Roy – Hoosemans (*1962) en ik ben eigenaar van MH-Atelier, praktijk voor levenskunstenaars. Samen met mijn man Richard hebben wij 2 jongvolwassen kinderen en wij werken sinds 1997 samen in ons eigen bedrijf De Lasbron. 

Werk- en levenservaring
Met plezier heb ik 28 jaar gewerkt bij de regionale krant BN DeStem in o.a. marketing en ondersteunende managementfuncties. Ruim 10 jaar was ik mantelzorger voor mijn inmiddels overleden moeder (met dementie), vader en peettante. Net als veel anderen met een dienstbaar kwaliteit en sterk verantwoordelijkheidsgevoel ben ik te vaak over mijn eigen grenzen gegaan.  2014 was voor mij een keerpunt: na periode van rust heb ik de regie genomen en mijn leven een creatieve wending gegeven.  

Persoonlijke en professionele ontwikkeling
Ik heb de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen bij De Kleine Tiki, school voor kunst, coachen en persoonlijke ontwikkeling met succes afgerond (2015-2019). Dit was 4 jaar lang thuiskomen in een inspirerende omgeving waar ik vrij en blij ongeremd mocht oefenen, ontdekken, leren, experimenteren en creëren. 
Ik verdiep mij graag in dat wat de mens beweegt en de natuur te bieden heeft door te lezen, te leren en ervaren via workshops, seminars en cursussen o.a.: 
– Touch for Health I t/m IV – Kinesiologie (Topki, juni 2019-2020)
– MIR-methode (www.mirmethode.nl 2019)
– Kruiden- en plantengeneeskracht (Kruidenrijk, 2018-2019)
– In balans met Geometrie, Inner Touch (Cosmic Symbols, 2016)
– De power van de succesvolle relaties (ICM, 2017)
– De tijd van je leven (ICM, 2016)
– Mindfulness (2016)
– Succesvol beïnvloeden (2015 ICM)

Spiegelen
Als ik in de spiegel kijk zie ik een energieke ondernemende vrouw, zorgzaam, enthousiast, creatief, leergierig, positief met een open vriendelijk karakter. Ik ben een praktische doener en een gevoelige denker. Een duizendpoot die nog wel eens over haar eigen voetjes struikelt, weer opstaat en vol goede moed verder gaat.

Drijfveer
Zoals ik zelf op een spelende creatieve manier mijn eigen kracht van binnenuit heb ontdekt, zo wil ik ook een ander zijn innerlijke kracht laten ontdekken en ervaren. Creativiteit en bewustwording is een verrassende combinatie om leuk en licht in het leven te staan. Het is een continu lerend proces en hiervan geniet ik iedere dag 😉

MH-Atelier geeft mij de mogelijkheid om mijn kennis, vaardigheden en levenservaring op een speelse creatieve wijze
in te zetten en te delen.