Wie of wat weerhoud je ervan om voluit van het leven te genieten?! 
Zit je niet zo lekker in je vel? Ben je vastgelopen? Je wilt het graag anders zien, maar weet je niet goed WAT er is en/of HOE je dit kan doen.  
Samen gaan we op onderzoek uit welke onzichtbare blokkade je tegenhoudt en hoe je deze kan doorbreken.

Verbinding maken
Ik werk (en leef!) vanuit de holistische visie dat alles in verbinding staat met elkaar. Het één kan niet zonder het ander. Emotionele, sociale, fysieke, mentale en energetische gebieden hebben invloed op elkaar.  Op een speelse creatieve wijze laat ik je verbinding maken met je bewuste en onbewuste gedrag, je lichaam en je gevoel. Ja, dit kan zonder te zweven met je beide voeten op de grond ;-).

Creatief werken

Inspirerende opdrachten, luchtige en verdiepende gesprekken wisselen elkaar af waarbij je gebruik maakt van o.a. potloden, acrylverf, waterverf, chamotteklei en natuurelementen. Als je wilt kan dit in combinatie met een ontspannen buitenwandeling of Reiki. Elke sessie heeft een vaste opbouw van afstemming, ontspanning/visualisatie (naar binnen keren) en kunstzinnig werken/expressie (naar buiten uiten). 
Het creatieve resultaat is niet het doel, het proces schenkt jou de informatie die jij op dit moment nodig hebt.

Blokkade opheffen
In jouw kunstzinnig werk of lichaamsgerichte oefening druk jij intuïtief uit wat er van binnen leeft. Het vormt een verrassend communicatiemiddel om jezelf in een nieuw licht te zien. Het helpt je jouw eigen wereld, je gedrag, je vaardigheden en je gevoelens met andere ogen te bekijken. Zo krijg je meer inzicht in en begrip voor jezelf, de relaties met je leefomgeving en de blokkade die je ervaart. Je ontdekt hoe je zelf deze blokkade kan opheffen. Je energie gaat weer stromen, zodat je meer van het leven kan genieten. Ik reik je handvatten aan om vanuit een creatieve levenshouding je eigen leven een verfrissende draai te geven.

Praktische werkwijze
Intake oefensessie
In een kennismakingsgesprek kijken we samen waar de begeleiding zich op kan richten en ervaar je hoe creatieve coaching in z’n werk gaat. De intake_ oefensessie is vrijblijvend. Als we beiden denken dat mijn werkwijze kan bijdragen aan een oplossing van jouw blokkade of verlangen, maken we een vervolgafspraak.
Begeleidingstraject
In het vervolgtraject gaan we samen aan het werk met je hulpvraag en zetten we deze om naar een doel. Wat wil je wel? Dit is maatwerk en gericht op je persoonlijke situatie/thema. 
Zelfonderzoek en bewustwording vergt geduld, moed en voorstellingsvermogen. Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen. Ik begeleid je stap voor stap, altijd met respect voor jouw eigen wijze, met liefdevolle aandacht, helder waarnemen, dynamiek en humor.

Voor wie?
MH-Atelier is er voor iedereen die met een creatieve benadering zich bewust wil worden van zijn/haar eigen kracht om (ondanks onvermijdelijke onzekerheden) leuker en lichter in het leven te staan.
Soms heb je geen woorden om uit te drukken wat je werkelijk voelt. Soms zijn er teveel woorden die je belemmeren om bij je kern, je essentie te komen. 

Als je op zoek bent naar ondersteuning bij het aanpakken van o.a.

  • spanning-, stress-, burn-out-klachten
  • piekeren, zorgen maken, somberheid
  • slaapproblemen
  • hooggevoeligheid
  • emotionele problemen (boosheid, frustratie, verdriet, angst)
  • persoonlijke groei
  • levensvragen

dan kan creatieve coaching zeer bevrijdend en verhelderend voor je werken. 

Neem contact op voor een vrijblijvende eerste afspraak. Wil je graag eerst nog even afstemmen, dat kan natuurlijk. Bel of Whatsapp mij op 06-12585509 of mail naar marjo@mh-atelier.nl

✨ creatief ✨ luisteren naar je lichaam ✨ energie in beweging brengen ✨ blokkades opheffen ✨ balans hervinden
✨ genieten van het leven ❤️