Mijn naam is Marjo le Roy – Hoosemans (1962) en ik ben eigenaar van MH-Atelier voor Levenskunst (2018) . Samen met mijn man Richard hebben wij 2 volwassen kinderen, zijn trotse grootouders én wij werken vanaf 1997 samen in ons eigen bedrijf De Lasbron.

Werk- en levenservaring
Met plezier heb ik 28 jaar gewerkt bij de regionale krant BN DeStem in o.a. marketing en ondersteunende managementfuncties. Ruim 10 jaar was ik mantelzorger voor mijn inmiddels overleden moeder (met dementie), vader en peettante. Net als veel anderen met een dienstbaar kwaliteit en sterk verantwoordelijkheidsgevoel ben ik te vaak over mijn eigen grenzen gegaan.  2014 was voor mij een keerpunt: na een periode van rust heb ik de regie genomen en mijn leven een creatieve wending gegeven. 

Persoonlijke en professionele ontwikkeling
Ik verdiep mij graag in dat wat de mens beweegt en de natuur te bieden heeft en blijf mijzelf ontwikkelen via opleidingen * en  – trainingen o.a.: 
* Kundalini Reiki Master/Teacher (ReikiMar 2024) 
* Reiki Master/Teacher Usui (ZoMa, Spark of Light 2021 – 2023) 
* Bezield Kunstenaar (De Kleine Tiki, 2020-2021)
* Touch for Health I t/m IV – Kinesiologie (Topki, 2019- 2020)
* Kunstzinnig Dynamisch Coachen, kinderen en volwassenen (De Kleine Tiki, 2015-2019)
* Kruiden- en plantengeneeskracht (Kruidenrijk, 2018-2019)
– De power van de succesvolle relaties (ICM, 2017)
– In balans met Geometrie, Inner Touch (Cosmic Symbols, 2016)
– De tijd van je leven (ICM, 2016)
– Mindfulness (2016)
– Succesvol beïnvloeden (ICM, 2015)
– Agama Yoga (Roy Wenting 2014-2018)
– Voetreflex basis (Verena Romeijn, 2012)
– Schildersatelier E. Zwartele (2008-2014)
* Diverse Marketing, PR en Promotie (NIMA)

Spiegelen
Als ik in de spiegel kijk zie ik een energieke ondernemende vrouw, zorgzaam, enthousiast, creatief, leergierig, positief met een open vriendelijk karakter. Ik ben een praktische doener en een gevoelige denker. Een duizendpoot die nog wel eens over haar eigen voetjes struikelt, weer opstaat en vol goede moed verder gaat.

Drijfveer
Zoals ik zelf op een spelende creatieve manier mijn eigen kracht van binnenuit heb gevonden, zo wil ik ook anderen hun innerlijke kracht laten ontdekken en ervaren. Creativiteit en bewustwording zijn een verrassende combinatie om leuk en licht in het leven te staan. Bij genieten van het leven gaat het niet om de afwezigheid van pijn en verdriet, maar om de aanwezigheid van vreugde en vitaliteit.  Het is een continu lerend proces en hiervan geniet ik iedere dag. ❤️